Vakantie Portugal midden, luxe bungalows met zwembad aan de voet van de Serra da Estrela

 

WELKOM, BEM VINDO

bij Tony & Dies, bij Vivenda “A nossa coroa”,
letterlijk vertaald landhuis “Onze Kroon” ligt 50 km ten oosten van Coimbra, in het groene hart van Portugal, aan de voet van de Serra da Estrela en de Serra Açor.

Geen massa toerisme maar genieten van het pure Portugal met de grootsheid van de bergen en de rust van kabbelende riviertjes in een zeer compleet en mooi ingerichte vakantiebungalow gelegen tussen de dorpen Coja en Arganil.

Het terrein van Vivenda A nossa coroa is ongeveer een hectare groot en ligt tussen de twee grote dorpen Arganil (7 km) en Coja (2 km).

Vier geschakelde luxe bungalows zijn gebouwd op een heuvel en bieden optimale privacy en een prachtig vergezicht op de Serra da Estrela, Serra Açor en de pittoreske bergdorpjes.
De buitenmuren van de bungalows zijn opgetrokken uit leisteen, waardoor de bungalows een landelijk en Portugees karakter hebben.
In een van de bungalows wonen wij, Tony en Dies (Nederlands echtpaar)
Drie bungalows zijn te huur.

Zoekt u:
natuur, rust, cultuur, sport, zon, strand, lekker eten, folklore,
dan kunt u bij ons een fantastische vakantie hebben.

De bungalows hebben in de volle breedte een groot terras met alle privacy en prachtig uitzicht op de bergen.

Het zwembad ligt in een mooie aangelegde tuin
waar u heerlijk rustig kunt genieten

Karakteristiek voor de Vivenda zijn de zeven kurkeiken. De bungalows zijn rond deze kurkeiken gelegen.

Aan de achterzijde van de bungalow heeft u een kleiner terras met een bankje waar u ´savonds heerlijk van de ondergaande zon kunt genieten.

In de achtertuin is een groot zwembad van 10 x 4 meter. Het ultraviolet systeem zorgt er voor dat het water natuurlijk aanvoelt zonder veel chloor of zout.

Naast het zwembad bij de buitenbar worden geregeld gezellige avonden georganiseerd.

Er is een recreatieruimte (ook) met gratis WiFi, een bibliotheek met moderne boeken, piano, sjoelbak, verschillende spelletjes en een tafeltennistafel. Hier liggen diverse brochures over de omgeving.
Maar uiteraard geven wij u ook graag persoonlijk informatie en tips.


Voorkant casa Africa.
Vanuit zowel de woon- als de slaapkamer loopt u zo het grote terras op. U heeft een eigen tuin en prachtig vrij uitzicht
Het zwembad is de hele dag geopend, bij een zwoele zomeravond kan er ook gezwommen worden bij avondlicht

Aan de achterzijde heeft u uitzicht op de tuin en het zwembad


Bij deze buitenbar, bij het zwembad, kan het heel gezellig zijn


De recreatieruimte heeft een bibliotheek met moderne boeken, een piano, sjoelbak, verschillende spelletjes en een tafeltennistafel. Hier liggen diverse brochures over de omgeving. In de algemene ruimte is ook gratis WiFi en er is een wasmachine